KOSTPROFILEN logo  KOSTPROFILEN
                          ..... din genvej til en hverdag i balance med dig selv
 Eksempel på menu 
  Kostprofilen  
  Kostvejledning  
  Behandlinger  
  Foredrag  
  Filosofi  
  Undervisning og kursus  
  Aktuelle kurser  
  Kontakt  
  Hvem  
  Stedet  
  Opskrifter  

 

Den rigtige kost er grundlaget for at bevare en sund krop, der sikrer livsglæde og sørger for at kroppen kan klare hverdagens udfordringer. Livsglæde og positivitet er vigtige elementer der kan fremmes gennem kosten. Det er vigtigt at vi er glade for og sætter pris på den mad vi spiser, og at vi alle tager ansvar for vores eget liv og vores egen sundhed. Jo mere vi værdsætter den gode kost jo nemmere er det at tage sit ansvar alvorligt og sørge for at kroppen bliver holdt i bedste stand. Kan man oven i dette gøre det til en fornøjelse at tilberede maden bliver det hele lettere. Jeg er tilhænger af at man hygger sig med måltiderne, at man spiser sammen, og at alle i familien spiser samme kost.

I dag forsøges mange sygdomme behandlet ved at fjerne symptomerne i stedet for at fjerne selve årsagerne til sygdommene. Det er naturligvis ikke den fremgangsmåde jeg anvender. Jeg søger efter den bagved liggende årsag til sygdommen/problemet og anvender kosten, urgamle principper for naturens egne helbredende midler og nyeste medicinske forskning. Således kan kroppen få tilført alt hvad den behøver og kan optage, og kroppen kan bruge sin indbyggede selvhelbredende funktionalitet.
Vi skal undlade at tilføre kroppen meget af det der belaster og i stedet tilføre hvad den har behov for, så vi kan genopdage at kroppen indeholder enorme ressourcer og langt hen ad vejen er i stand til at helbrede sig selv.

Fødevarernes kvalitet er vigtig og man skal altid stræbe efter den bedste kvalitet.

2GladePersonerLaverMad

 

Grøntsager

 

VedHavebordet

 

 

UngeIKøkkenet    2IKøkkenet    Steak

 


temp0007_barleft Flademosegaard temp0007_barright


Flademosegaard, anno 1863.

Flademosegaard 

 

temp0007_barleft Indehaver temp0007_barright


Christina Bach Talbro.
Kostvejleder fra Hover Sundhedsakademi.

 Indehaver

 

temp0007_barleft Filosofien temp0007_barright


Livsglæde og sund kost giver en Sund krop.


  Copyright 2013 by KOSTPROFILEN.