KOSTPROFILEN logo  KOSTPROFILEN
                          ..... din genvej til en hverdag i balance med dig selv
 Eksempel på menu 
  Kostprofilen  
  Kostvejledning  
  Behandlinger  
  Foredrag  
  Filosofi  
  Undervisning og kursus  
  Aktuelle kurser  
  Kontakt  
  Hvem  
  Stedet  
  Opskrifter  

 

Kostvejledningerne er individuelle og de råd og værktøjer som den enkelte bliver udstyret med er tilpasset netop til denne person og dennes konkrete behov. Rent fysiologisk er det ikke de samme behov vi alle har, og det er vigtigt at tage udgangspunkt i det enkelte individ og opbygge en konkret løsning med dette som udgangspunkt. Sygdomme, familiære forhold, praktiske forhold og meget mere er alt sammen noget der skal tages højde for.

Kostvejledingen sigter som oftest på en varig kostomlægning, så problemerne ikke vender tilbage efter kort tid, som de fleste har prøvet fra f.eks. mange slankekure.

Kostvejledning foregår typisk ved at du udfylder et spørgeskema, som jeg bearbejder inden du kommer til en egentlig konsultation som varer 1½-2 timer. Når du får udleveret spørgeskemaet taler vi om hvilket problem der skal løses, og jeg sporer mig ind på hvilke værktøjer og metoder der kan komme på tale for netop dig.

Konsultationen vil være ca. en uges tid efter jeg modtager spørgeskemaet.
Til konsultationen vil vi gennemgå eventuelle tvivlsspørgsmål ifht. spørgeskemaet og jeg har måske uddybende spørgsmål. I mange tilfælde vil jeg måle dit blodsukker og evt. lave en multitest på dit urin som viser mange forskellige tilstande som kan være interessante for kostvejledningen.
Afhængig af hvad dit problem er, hvad dine behov er og hvad vi på forhold har aftalt, vil du få udleveret en individuel skriftlig kostvejledning, som vi gennemgår efter behov.

Nogle har behov for opfølgende vejledninger. Dette kan f.eks. være tilfældet hvis der er tale om massive kostomlægninger.

Konsultation

VægtSkala

BananSmoothie

   

Priser

DKR

Individuel kostvejledning. 1½-2 time
Inkl. spørgeskema

1250,-

Opfølgende kostvejledning. ca. 1 time    450,-
Samtale med vejning (ved over/undervægt). 1 time   450,-
Samtale. Kost, vitaminer, kosttilskud, div. opskrifter, ugeplaner mv. Pris pr time  450,-
Vejning. F.eks. 1 gang månedligt  50,-
Kostplan for 1 uge 250,-
Kostplan for 1 måned  650,-
Opskrifter til 1 uge  140,-
Opskrifter til 1 måned  400,-

 

Lider du af en sygdom er der næsten altid råd at hente. Med den rette vejledning og indstilling kan kroppen komme op i gear og sygdommen kan holdes i ro, generne kan mindskes eller de kan evt. helt forsvinde.

Kosten spiller en utrolig stor rolle for psyken og der er efterhånden påvist sammenhænge mellem f.eks. dårlig kost og forskellige psykiske lidelser. Her kan en varig kostomlægning være utrolig udbytterig.

Mht. fedme og overvægt, har jeg ikke de vise sten, og der er ingen nemme løsninger. Du kan ikke blive slank til på lørdag, men jeg kan give dig nogle værktøjer til at blive slank og holde dig slank med. Ny inspiration til kosten, den rigtige kost for netop din krop, hjælp til indkøb, kontrolvejninger, uanmeldte besøg i eget hjem mv. er nogle af redskaberne der kan komme i brug.

Kostpyramider! Den nye og den gamle. Hvad taler for og hvad imod. Svar på sådanne spørgsmål, samt råd og vejledning i mange forskellige kure som f.eks. Atkins og udrensningskure er også noget jeg kan hjælpe med at afklare.  

 
   

 

temp0007_barleft Flademosegaard temp0007_barright


Flademosegaard, anno 1863.

Flademosegaard 

 

temp0007_barleft Indehaver temp0007_barright


Christina Bach Talbro.
Kostvejleder fra Hover Sundhedsakademi.

 Indehaver

 

temp0007_barleft Filosofien temp0007_barright


Livsglæde og sund kost giver en Sund krop.


  Copyright 2013 by KOSTPROFILEN.